еми просто не са ти го занулили...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщениееми просто не са ти го занулили...sigpicAlfa Romeo 156 1.9 jtd 110 hp 2001 + remap - ex
156 Sportwagon 1.9 m-jet 140 hp
Comment
-
Здравейте момчета,имам няколко въпроса смятам да взема alfa 147 1.6 имам изгодна оферта и искам да попитам за няколко съвета който ще ми бъдат полезни когато отида да видя и евентуално купя колата какво да погледна,на какво да обърна внимание ще съм много благодарен за съветите
Comment
-
Първоначално публикувано от stiliyan Покажи съобщениеЗдравейте момчета,имам няколко въпроса смятам да взема alfa 147 1.6 имам изгодна оферта и искам да попитам за няколко съвета който ще ми бъдат полезни когато отида да видя и евентуално купя колата какво да погледна,на какво да обърна внимание ще съм много благодарен за съветите
Comment
-
При всяко палене ми излиза Water in diesel fuel filter. Това стана след като ми сменяха филтрите и маслото, но може да се е случило и след това, като я карах да я мият. Не е проблем, но ме дразни да го гледам всеки път и да пиука.
Трябва ли да я карам на диагностика да я закачат, за да ми занулят грешката или има някакъв начин да си я зануля и сам? Няма ли някакво портативно устройство или кабел, който да се свърже към смартфон и с Application да се гледат и зануляват някакви такива елементарни грешки? Виждал съм App-овете в списъците с приложения за телефона, но не знам какъв специален кабел се ползва за връзката с автомобила.
Comment
-
Първоначално публикувано от stiliyan Покажи съобщениеЗдравейте момчета искам да ви попитам дали на алфа ромео 147 купена без автопилот мога да и сложа аз отделно само ако купя от друга алфа автопилота ?Subaru Legacy 3.0R
Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
sigpic
Comment
-
Днес температурите в Добрич сутринта бяха около -1 и на моите италианки им замръзнаха ключалките.Ще препоръчате ли някой продукт или и WD40 става ?Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998 LPG -ex
Fiat Tempra 1.6 i.e LPG - 227 000 km - scraped
Lancia Lybra 2.4 JTD 03' 150 hp
Comment
-
Някой да има впечатления от термостат Гейтс за 1.9 ЖТД ?
Колеабая се м/у него и Бер.
Трябва да го сменям че ми замръзна г*за на тая кожа!Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!
Comment
-
Мнение за Алфа ГТ
Здравейте,
Колеги. Скоро се очертава да съм нов собственик на една красива Алфа Ромео ГТ 2005 година. Искам да се консултирам с вас за някои въпроси а ето ги тях:
1. Предна решетка от друга кола става ли на този модел (например от 147 ) има ли взаимна заменяемост, защото съм намерил много година решетка без емблема ама за този модел не намирам нищо ?
2. Фарове с лупа гледам че някой модели имат. От къде мога да се сдобия с тях че явно е доста оскъдна от към тунинг предложения?
3. 2005г. е 1.9ЖТДм 150 коня. Тоя мотор трябва ли софтуерно да се премахва катализатор (евентуално и ФАП ако има) или не е нужно, а може само да го отрежа и да сложа права тръба. Искам да запуша и ЕГР клапана като сложа ламарина на входа на манифолд-а. Проблем ли ще е ? Предполагам не.
4. Какви части да тъся за нея от 147 ли ? Примерно искам полиуретанови тампони да сложа за да издържат повече, може ли да паснат от 147 примерно тампони на носача, на стаб щанга и т.н и т.н...
Това е което се сещам за сега. Благодаря предварително. Наздраве
Comment
-
Първоначално публикувано от hefty Покажи съобщениеЗдравейте,
Колеги. Скоро се очертава да съм нов собственик на една красива Алфа Ромео ГТ 2005 година. Искам да се консултирам с вас за някои въпроси а ето ги тях:
1. Предна решетка от друга кола става ли на този модел (например от 147 ) има ли взаимна заменяемост, защото съм намерил много година решетка без емблема ама за този модел не намирам нищо ? - Трябва да е пак от същия модел!
2. Фарове с лупа гледам че някой модели имат. От къде мога да се сдобия с тях че явно е доста оскъдна от към тунинг предложения? - лупи + биксенон + монтажа + 24 месеца гаранция = 380 лева ( монтират се в твоите фарове )
3. 2005г. е 1.9ЖТДм 150 коня. Тоя мотор трябва ли софтуерно да се премахва катализатор (евентуално и ФАП ако има) или не е нужно, а може само да го отрежа и да сложа права тръба. Искам да запуша и ЕГР клапана като сложа ламарина на входа на манифолд-а. Проблем ли ще е ? Предполагам не. - Тоя мотор от тая година няма DPF, ако му махнеш катализатора не ти е необходима софтуерна намеса!
4. Какви части да тъся за нея от 147 ли ? Примерно искам полиуретанови тампони да сложа за да издържат повече, може ли да паснат от 147 примерно тампони на носача, на стаб щанга и т.н и т.н... - Окачването на 156, 147 и GT е еднакво като изключим амортисьори и пружини!
Това е което се сещам за сега. Благодаря предварително. Наздравеsigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
Comment